Părinții împotriva regimului

de Pedro Gonzalez

Procurorul general Merrick Garland a pus recent ochii pe ceea ce guvernul federal consideră una dintre cele mai grave amenințări la adresa ordinii politice: părinții supărați pe promovarea ideologiei transgender și a teoriei critice a rasei în școlile publice.

„În ultimele luni, a existat o creștere tulburătoare a hărțuirii, intimidării și amenințărilor cu violența împotriva administratorilor școlilor, a membrilor consiliului de administrație, a profesorilor și a personalului care participă la activitatea vitală de conducere a școlilor publice din națiunea noastră”, a scris el într-un memoriu .

„În timp ce dezbaterile pline de spirit despre chestiuni politice sunt protejate de Constituția noastră”, a adăugat el, „această protecție nu se extinde la amenințările cu violență sau la eforturile de intimidare a persoanelor pe baza opiniilor lor”. Garland a anunțat astfel mobilizarea FBI împotriva părinților, a căror existență o consideră „amenințare” pentru regim.

Garland nu greșește. Părinții sunt supărați – și au și de ce să fie. Dincolo de eșecul educației, școlile publice au facilitat violența și intimidarea împotriva copiilor și adulților deopotrivă, prin promovarea constantă în rândul lor a ideologiei anti-albe și a politicilor de depravare sexuală.

În cazul comitatului Loudon, Virginia, birocrații școlii au acoperit două presupuse agresiuni sexuale ale aceluiași elev care este acum în arest pentru agresiune sexuală și răpire. Într-un incident, agresorul ar fi profitat de politica districtului școlar privind transsexualii pentru a accesa o toaletă pentru femei unde a agresat-o sexual pe fiica lui Scott Smith, elevă în clasa a IX-a. Procurorii l-au acuzat pe băiat de două acuzații de sodomie forțată, una de sodomie anală și una de felatie forțată, a declarat avocatul lui Smith pentru The Daily Wire.

Când Smith a menționat atacul la o ședință a consiliului școlar, superintendentul Scott Ziegler a negat orice incident care să implice un elev transsexual în băile școlii și a spus că „elevul sau persoana transgender prădător pur și simplu nu există”. Smith a explodat în fața minciunii și a fost arestat pentru conduită dezordonată.

Peste 60 de părinți și studenți s-au adunat ulterior pentru a cere demisia lui Ziegler din Consiliul școlar al comitatului Loudoun. Biroul șerifului din Loudoun a confirmat că gestionează două cazuri de agresiune sexuală care au avut loc în două campusuri diferite din district. Mai mult, The Post a remarcat că un purtător de cuvânt al districtului a spus că ambele incidente au fost raportate imediat biroului șerifului și că s-a cooperat cu anchetatorii.

Prin urmare, Garland a desfășurat efectiv FBI și Departamentul de Justiție pentru a acoperi orice, de la rasismul împotriva albilor până la violatorii aparținând unui grup de victime protejate. Și de ce ar fi asta o surpriză? În cuvintele sincere ale lui Terry McAuliffe, candidatul democrat la guvernatorul Virginiei: „Nu cred că părinții ar trebui să spună școlilor ce ar trebui să învețe”. Cu alte cuvinte, deși subvenționează sistemul, în aceată optică strâmbă, părinții nu ar trebui să aibă vreun cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă în camerele de incubație ideologică a regimului.

Violul fetițelor ținut sub secret; arestarea unei eleve de 16 ani pentru că a refuzat să poarte mască pe terenul școlii; profesori instruiți să discrimineze în mod activ copiii albi în numele „echității rasiale” – acestea sunt ouă care trebuie sparte pentru a face omleta utopiei noastre coercitive. Copiii sunt doar lut în mâinile ideologilor și demonizaților, a căror operă strâmbă trebuie să rămână netulburată.

Dar bătăușii lui Garland nu pot aresta fiecare părinte care protestează și, chiar dacă ar încerca, ar accelera delegitimarea și destabilizarea regimului pe care îl servesc.

Americanii din clasa de mijloc trebuie să creeze rețele care să le permită să se organizeze, dezvoltându-și propriul echivalent al Conferinței de Conducere Creștină din Sud, care a fost principalul braț pentru mobilizarea protestelor mari și formarea protestatarilor în timpul erei drepturilor civile.

Ei vor trebui să pună în comun capitalul și resursele pentru a constitui fonduri de garanție pentru ei înșiși. Au nevoie de ceva de genul Minnesota Freedom Fund al stângii, căruia i-a făcut donații însuși vicepreședintele Kamala Harris, dar care să fie mai degrabă pentru americanii mijlocii decât pentru ucigașii și pedofilii pe care progresiștii îi plac atât de mult. Mai presus de toate, americanii din clasa de mijloc ar trebui să continue să se lupte, să se unească, să bată pereții și să scuture cușca sistemului.

Traducere după https://www.intellectualtakeout.org/parents-against-the-regime/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s