Anul noii normalități fasciste

de CJ Hopkins

Și așa, în timp ce fanaticul 2021 se apropie spre finalul său, este timpul pentru tradiționalul meu bilanț de sfârșit de an. A fost „Anul boului” în zodiacul chinezesc, dar eu l-am botezat „Anul noii normalități fasciste”.

Și ce an fenomenal de fascist a fost!

Nu discut de fascism de amatori. Vorbesc de fascismul profesionist de clasa A. Un fascism sanctificat de guvern și corporații. Fascism cu ochi de păianjen, aruncând scuipat și beat de ură.

Discut de mulțimi de fasciști din Noua Normalitate care urlă plini de ură și amenință „nevaccinații”, în timp ce aceștia sunt târâți afară din trenurile „Doar pentru vaccinați”, de inși care desenează mesaje specifice perioadei naziste pe vitrinele magazinelor lor, de lideri ai guvernului care îndeamnă la ură în masă, de comentatori TV citând literalmente medici sadici naziști SS, de stângiști care devin complet fasciști pe Facebook, de lagăre de concentrare, propagandă goebbelsiană, cenzura disidenței și multe altele.

Aici, în special, în Europa, lucrurile arată deosebit de fascist. Una câte una, țările Noii Normalități lansează sisteme de segregare socială, ordonând „izolare” pentru „cei nevaccinați” și persecutând în orice mod pe cei care refuză să se conformeze ideologiei oficiale a Noii Normalități.

Austria a făcut „vaccinările” obligatorii. Germania este pe cale să îi urmeze exemplul . Permisele Covid” au fost aprobate în Marea Britanie. Grecia amendează pensionarii „nevaccinați” prin reducerea cuantumului pensiilor de stat. Suedezii se „cipează” singuri. Și așa mai departe.

În Germania Noii Normalități, „nevaccinații” sunt de facto în arest la domiciliu. Suntem interziși în societate. Ne este interzis să călătorim. Ne este interzis să protestăm. Scrierile noastre sunt cenzurate. Suntem demonizați și dezumanizați de guvernul Nou Normal, de mass-media de stat și corporative și de masele Nou Normale în fiecare zi. Echipele de teroriști ai Noii Normalități cutreieră străzile, brutalizând pensionarii, percheziționând frizerii, verificând „documentele”, măsurând distanțele sociale, la propriu, cu bețe de măsurat.

Gestapo l-a arestat chiar și pe Moș Crăciun pentru că nu a purtat mască la un Târg de Crăciun.

În școli, profesorii fasciști ai Noii Normalități umilesc ritual copiii „nevaccinați”, forțându-i să stea în fața clasei și să-și justifice statutul de „Nevaccinat”, în timp ce copiii „vaccinați” și părinții lor sunt aplaudați – o versiune Nou Normală a Hitlerjugend (Tineretul Hitlerist). Când noul cancelar al Germaniei Nou Normale, Olaf Scholz, a anunțat că „pentru guvernul meu nu mai există linii roșii în ceea ce privește a face ceea ce trebuie făcut”, se pare că nu glumea. Este doar o chestiune de timp până când îi va ordona ministrului propagandei Nou Normale Karl Lauterbach să țină marele său discurs Sportpalast, unde îi va întreba pe Noii Normali dacă au chef de „război total”… Și cred că știți continuarea acestei povești.

Dar aceasta nu este doar o poveste despre Germania Nou Normală,  Europa Nou Normală sau Australia Nou Normală. Și nu este doar o poveste despre isteria în masă sau o „reacție excesivă” la un virus corona. „Noua Normalitate” este o coproducție GloboCap (capitalismul globalist – n.n.), o coproducție de mai multe trilioane de dolari, care a fost în dezvoltare de ceva timp, iar anul acesta a început să ruleze după scenariu.

Având în vedere toată drama din ultimele 12 luni, este ușor de uitat că anul a început cu ocuparea Washington DC de către mii de trupe americane (adică GloboCap) în urma asaltului terorist la Capitoliu” (adică „Insurecția din 6 ianuarie” sau „tentativa de lovitură de stat” sau alte prostii de acest gen) efectuate de câteva sute de susținători total neînarmați ai lui Donald Trump, care ar fi intenționat să „răstoarne guvernul” și să „distrugă Democrația” cu… ei bine, cu mâinile lor goale.

Acesta a fost spectacolul mult-așteptatei „Reveniri la Normal” care a fost în pregătire în ultimii patru ani, umilirea publică a Președintelui ”Neautorizat” (și a „populiștilor” care l-au pus în funcție) și demonstrația de forță GloboCap care a urmat. Iată cum am descris-o în ianuarie:

„Cu alte cuvinte, GloboCap ne învață o lecție. Nu știu cum ar putea să ne-o facă mai clară. Tocmai au instalat un nou președinte marionetă, care nici măcar nu poate simula acuitatea mentală, într-o ceremonie închisă, păzită de militari, la care nimeni nu avea voie să participe, cu excepția câtorva membri ai claselor conducătoare. Au primit un epigon al lui Albert Speer pentru a transforma piața (unde se adună în mod normal publicul) într-un «câmp de steaguri», simbolizând «unitatea». Ei au făcut chiar și figura cu Lichtdomul nazist. Ca să nu avem nicio îndoială, au făcut-o pe Lady Gaga să se îmbrace ca un personaj al Jocurilor Foamei, cu o broșă «Mockingjay» și să cânte Imnul Național. Ei au transmis acest spectacol în întreaga lume.”

Așa cum presupun că este evident pentru toată lumea până acum, „Revenirea la Normal” a fost în realitate o „Întoarcere la Noua Normalitate”, pe care instituția guvernantă global-capitalistă o impunea deja întregii lumi. Mesajul nu ar putea fi mai clar. Așa cum a spus succint Arnold Schwarzenegger, mesajul este: La naiba cu libertatea voastră!”. Mesajul este ”taci și mergi înainte pe linie!” Mesajul este, ”arată-mi documentele!”. Folosește nenorocitele alea de pronume (de gen, corecte politic – n.n.)! Mănâncă insectele alea și ce ți se mai aprobă! Ia  „vaccinurile” alea nenorocite! Și nu ne mai întrebați, naibii, „câte”! Răspunsul, dacă chiar te interesează, este „atâtea câte îți spunem noi.”

Mesajul este că nu vor mai exista președinți neautorizați, nu vor mai fi părăsiri ale Uniunii Europene, nu vor mai exista revolte „populiste” împotriva hegemoniei globale a capitalismului global și a ieftinei sale ideologii sale „vigilantiste” woke.

GloboCap a închis jocul. Au anunțat asta încă din martie 2020. Ne-au informat în termeni inconfundabili că viețile noastre sunt pe cale să se schimbe, pentru totdeauna. Ei au denumit public aceste schimbări drept „Noua Normalitate”, în cazul în care nu ați înțeles bine. Nu și-au ascuns scopurile. Au vrut să înțelegem exact ce urmează, o versiune global-capitalistă a totalitarismului, în care toți vom fi niște mici „consumatori” fasciști fericiți, arătându-ne unul altuia „certificatele de conformitate” pentru a fi lăsați să ne trăim viața.

Nu am nevoie să trec în revistă în detaliu întregul an. Vă amintiți cele mai importante momente… lansarea vaccinurilor” miraculoase, „sigure și eficiente”, care nu vă împiedică să luați sau să răspândiți virusul și care au ucis și rănit mii de oameni, dar pe care acum trebuie să le faceți la fiecare trei sau patru luni ca să aveți voie să lucrați sau să mergeți la un restaurant; lansarea sistemului global de certificate de segregare socială/conformitate digitală care nu are absolut niciun sens medical, dar în care „vaccinurile” au fost concepute să ne forțeze să intrăm; incriminarea disidenței; fabricarea „Realității”; războiul de propagandă; Cultul Covidian; lansarea Marii Epurări Nou-Normale; întregul pachet Totalitarism Patologic.

Aș dori să închei pe o notă optimistă, pentru că această afacere cu fascismul este deprimantă. Așa că voi menționa doar că, așa cum probabil ați observat, din ce în ce mai mulți oameni „se trezesc” acum sau își fac curaj din vintre și, în cele din urmă, vorbesc împotriva mandatelor de „vaccinare” și a „permiselor de vaccinare” și a segregării sociale, și a tot restului programului fascist al Noii Normalități. Intenționez să încurajez cu voce tare această „trezire”.

Sper că cei – și știți cine sunteți – care au relatat public faptele și s-au opus Noii Normalități și au fost ridiculizați, demonizați, cenzurați, calomniați, amenințați și abuzați în orice alt mod, zilnic, timp de 21 de luni, deoarece colegii noștri mai „proeminenți” – și știți voi cine sunt – au rămas tăcuți sau au luat parte la Festivalul Urii, mi se vor alătura în aplauze și vor salut venirea acestor colegi „proeminenți” la luptă… în cele din urmă.

A, și, dacă ești unul dintre acei colegi „proeminenți” și începi să te bați cu pumnii în piept ca și cum tocmai ai redescoperit jurnalismul de investigație și acum conduci lupta împotriva Noii Normalități pentru spectatorii tăi YouTube sau cititorii tăi Substack, te rog să ai înțelegere față de noi dacă vom deveni un pic nervoși. Vorbind pentru mine, da, a fost un pic stresant să-ți fac treaba și să-ți suport rahatul aici în tranșee în ultimele 21 de luni. Ca să nu mai vorbim de cum mi-am sacrificat, practic, umorul… și ar trebui să fiu un satiric politic.

Dar iată-mă din nou „furios”… împotriva tuturor. După cum spunea medicul, „dacă ți-ai luat biletul, fă tot traseul”. Și este anotimpul bucuriei, al iubirii și al iertării. Și al răstignirii publice a dizidenților, al paranoiei și al isteriei în masă și al persecuției rudelor „nevaccinate” și, OK, poate am înșirat prea multe. Sărbători fericite tuturor, cu excepția, bineînțeles, fasciștilor Noii Normalități, mai ales celor care chinuiesc copiii. Doamne, iartă-mă, dar sper să-și muște limbile!

Traducere de la https://consentfactory.org/2021/12/16/the-year-of-the-new-normal-fascist/Publicitate

Un gând despre „Anul noii normalități fasciste

  1. Așa e…… Un an de clasic fascism….. Nu comunism…. Cum au spus unii… Nu, nu… Fascism… Pentru că numai fascismul a fost la fel de restrictiv ca acest diabolic neoprogresism…. La fel…. De ce să-l mai acuzăm pe Adolf Hitler?????De exemplu acest președinte al Franței, Macron e la fel….. Cu nevaccinații…. Păi și Hitler era cu evreii și țiganii…. Nu văd diferența…..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s