NU te culca pe-o ureche! Nu s-a terminat!

de James Corbett

Vă mai amintiți finalul filmului „The Return of the Jedi” (Întoarcerea lui Jedi)? Este ceva la care am făcut referire de câteva ori, deoarece este un semnificant cultural la îndemână pentru o anumită idee.

Pentru cei care nu știu la ce mă refer, iată despre ce era vorba: Darth Vader a murit. Imperiul a căzut. Rebelii au câștigat! E timpul să petrecem! Cadru, acum, pe un montaj cu Ewoks (o specie fictivă de bipede mici, blănoase, mamifere din universul Star Wars, n. n.) care dansează în jurul rugului funerar al lui Darth Vader și festivități vesele care au loc în toată galaxia.

… dar noi, spectatorii, știm că acesta nu este cu adevărat sfârșitul poveștii. O bătălie a fost câștigată, dar războiul dintre bine și rău nu a fost decis pentru totdeauna. Ar fi mult prea naiv din partea noastră să credem asta.

Într-adevăr, e greu să nu ne vină-n minte acea petrecere de înmormântare a lui Darth Vader când ne uităm la semnele recente că narațiunea escrocheriei pandemice se destramă:

Anglia renunță la cerințele privind măștile și „permisele de sănătate”;

Mandatul lui Biden ”Big Biz vaxx” (Marea Afacere a Vaccinării n. n.) a fost doborât de Curtea Supremă și retras de OSHA (Administrația pentru Securitate și Sănătate Ocupațională a Departamentului Muncii din SUA n. n.);

Cel mai mare convoi de camioane din istorie se desfășoară în semn de protest față de mandatele de vaccinare canadiene;

Un important ziar danez își cere scuze pentru prezentarea necritică a informațiilor despre COVID;

etc., etc.

Dacă începi să cauți, veștile bune sunt peste tot acum. Deci, e timpul pentru petrecerea Ewok, nu?

Ei bine, ține-te de sabia ta, tinere padawan! (padawan – un ucenic al Ordinului Jedi din Războiul Stelelor n. n.).

Această bătălie nu s-a încheiat încă. Fiți atenți, potențialii controlori ai societății nu au renunțat încă la luptă, iar o parte din retragerea, care se petrece acum, a restricțiilor escrocheriei pandemice, ar putea face parte dintr-o mișcare înșelătoare care, de fapt, le promovează agenda de control.

Oameni diferiți au dat nume diferite pentru această înșelăciune. Dave Cullen de la Computing Forever o numește „Doi pași înainte și un pas înapoi”. La Revelations Radio News, Tim și Andrew au încercat să-și avertizeze ascultătorii despre „Tragerea strategică a covorului”. Oricum l-ai numi, conceptul nu este greu de înțeles dacă știi cum lucrează Forțele Nedorite.

Pe scurt, pericolul este ca, dacă „autoritățile” încep să relaxeze controalele draconice care au fost puse în aplicare în numele escrocheriei pandemice COVID-1984, populația să înceapă să creadă că a câștigat. Că s-a terminat. Că pot înceta să-și mai facă griji cu privire la căderea în tiranie. Între timp, adevărata muncă de conectare a infrastructurii statului biosecurității (sau statului biosecurității) poate continua în culise, nestingherită de vreo opoziție din partea foștilor activiști pentru libertate.

Am descris un studiu de caz al acestui fenomen în cea mai recentă ediție a New World Next Week (o serie de videoclipuri realizate de James Corbett și James Evan Pilato n. n.). După cum americanii au aflat deja, există motive să sărbătorim: Curtea Supremă a anulat mandatul neconstituțional care impunea întreprinderilor cu peste 100 de angajați să-și forțeze angajații să fie vaxați (sau să se supună testării săptămânale). Și, într-o altă urmare aparent pozitivă, Administrația pentru Securitate și Sănătate Ocupațională a Departamentului Muncii din SUA (OSHA) a retras „standardul temporar de urgență” (ETS) care codifică acel mandat.

Ura! E timpul pentru petrecerea de dans Ewok!

… Până când citiți, însă, ce scrie cu litere mici. Ar trebui să continuați dincolo de titlu și de modul în care presa mainstream reflectă povestea, pentru a descoperi că acesta nu este sfârșitul războiului. După cum am subliniat în New World Next Week, comunicatul de presă OSHA privind retragerea ETS admite în mod explicit că, deși retrag standardul temporar, o fac doar pentru a pregăti o regulă permanentă:

„Deși OSHA retrage vaccinarea și testarea ETS ca standard temporar de urgență aplicabil, agenția nu retrage ETS ca regulă propusă. Agenția acordă prioritate și resurse pentru a se concentra pe finalizarea unui standard permanent de asistență medicală COVID-19.”

Ce? Finalizează un „Standard de sănătate” permanent pentru COVID-19? Ce înseamnă asta? Ce presupune?

Ghinion dacă vrei mai multe informații. Cu siguranță nu vei găsi un răspuns la aceste întrebări în comunicatul de presă în sine.

Dacă insistați să căutați prin site-ul OSHA, veți găsi o declarație a secretarului Muncii din SUA, Marty Walsh, cu privire la decizia Curții Supreme de la începutul acestei luni. În declarație, Walsh confirmă că este „dezamăgit de decizia instanței” și reafirmă că „OSHA susține Standardul temporar de urgență pentru vaccinare și testare ca fiind cea mai bună modalitate de a proteja forța de muncă a națiunii de un ”MacGuffin” (un obiect, eveniment sau personaj dintr-un film sau o poveste care servește la stabilirea și menținerea în mișcare a intrigii, în ciuda faptului că, de obicei, nu are importanță intrinsecă n. n.) mortal care infectează peste 750.000 de americani în fiecare zi și a luat viața a aproape un milion de americani”. (OK, am schimbat un cuvânt în citatul respectiv. Vă las să căutați linkul pentru a afla care dintre ele.) Declarația se termină cu amenințarea că „OSHA va face tot ce este în puterea sa pentru a trage întreprinderile la răspundere pentru protejarea lucrătorilor. „

Dacă vrei să afli, totuși, veștile cu adevărat proaste, va trebui să părăsești complet site-ul OSHA și să mergi la The National Law Review, care își informează cititorii despre retragerea ETS, înainte de a adăuga câteva informații extrem de relevante:

„În același anunț, OSHA a clarificat că textul ETS va rămâne în vigoare pentru a solicita comentarii suplimentare din partea publicului larg, astfel încât, conform OSHA, agenția să își poată prioritiza resursele pentru a se concentra pe finalizarea unui Standard de Asistență Medicală permanent pentru COVID-19. Dacă OSHA urmează această cale, regula finală va fi publicată nu mai târziu de 5 mai 2022.”

Da, oameni buni, „retragerea” acestui ETS se dovedește a fi o șaradă până la urmă. Textul va „rămâne în vigoare” în timp ce „solicită comentarii suplimentare din partea publicului larg”, astfel încât să poată finaliza regula și să o adopte în mai.

Urraa?! Ba nu. Anulați petrecerea de dans.

Aceasta înseamnă prin excelență un pas înainte, doi pași înapoi (One Step Forward Two Steps Back).

Din păcate, nu este nevoie de multă imaginație pentru a vedea cum exact acest tip de operațiune de distragere a atenției poate fi folosit în oricât de multe de situații pentru a liniști publicul ca să lase garda jos, la un punct cheie al ordinii de zi.

Pentru cei care gândesc mai încet, permiteți-mi să fiu clar în ceea ce spun aici: succesele, oricât de minore și trecătoare, rămân totuși niște lucruri bune. Ele ar trebui sărbătorite și încurajate… dar nu în detrimentul unei vigilențe permanente împotriva Forțelor controlului.

Convoiul pentru libertate din Canada este un lucru bun. Poate fi corupt și deturnat? Desigur. Pot agenți provocatori să fie infiltrați și să provoace acte de violență sau de distrugere în numele iubitorilor de libertate? Desigur!
Va întări, oare, întregul spectacol în mintea unora ideea că libertățile noastre fundamentale sunt în mâna guvernului, care le poate da sau lua și că singura noastră opțiune este să ne cerem drepturile înapoi? Desigur.

Dar absolut orice mișcare, protest sau idee din lume poate fi utilizată pentru a-i înfățișa pe iubitorii de libertate drept oameni violenți, periculoși sau proști de către cei care controlează mass-media. Ideea este că știm că sunt oameni care susțin convoiul din motivele corecte. Știm că există un val de schimbare în opinia publică din Canada chiar acum și că marionetele politice lucrează atât de mult să o demonizeze (sau să fugă de ea) tocmai pentru că poate reprezenta o „furtună a Bastiliei”, pentru un adevărat moment pivotal în favoarea libertății de mișcare. Dar putem ocoli controlul mass-media și putem influența noi înșine, direct, înțelegerea de către public a acestor evenimente.

Chiar și faptul că OSHA trebuie să folosească o tactică a retragerii strategice demonstrează că ei știu că nu au sprijinul publicului în această problemă. Ei trebuie să recurgă la subterfugii și tactici inteligente pentru că, dacă ceea ce doresc să facă s-ar cunoaște pe scară largă, publicul nu ar suporta.

Deci da, aceștia sunt pași în direcția corectă și ar trebui să încurajăm luptătorii pentru libertate și activiștii în eforturile lor…

… dar să amânăm pentru moment petrecerea și dansul. Mai sunt multe de făcut.

traducere după https://www.minds.com/CorbettReport/blog/do-not-go-back-to-sleep-this-is-not-the-end-1334727022018039814

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s