Costul Mândriei

Autoritățile de sănătate publică vigilantiste woke încă nu au curaj și credibilitate când vine vorba de variola maimuței.
Ei bine, Doamne, guvernatorul New York -ului a declarat o urgență de sănătate publică în jurul variolei maimuței. Extras:

Guvernatorul Kathy Hochul a declarat stare de urgență, deoarece numărul de cazuri de variolă a maimuței a continuat să crească rapid în New York.

Focarul e concentrat în New York City și a ajuns vineri la aproape 1.400 de cazuri în tot statul, potrivit declarației guvernatorului referitoare la dezastru .

Ordinul executiv autorizează agențiile de stat să ajute localitățile să răspundă la focar. Potrivit oficialilor de stat, acesta extinde grupul de persoane care sunt eligibile pentru a administra vaccinuri, incluzând acum personal de urgență, farmaciști și moașe. Ordinul face, de asemenea, mai ușor pentru medici și asistente să ofere oamenilor injecții. Și cere furnizorilor să trimită date despre vaccin către Departamentul de Sănătate din New York.

Guvernatorul a spus pe Twitter că ordinul va permite statului „să ia mai rapid măsuri” cu privire la focar.

Oare să însemne asta că statul ar intenționează să închidă locurile unde bărbații homosexuali – 98% dintre victimele variolei maimuței de până acum – se adună pentru sex, având în vedere că e în mare parte o boală cu transmitere sexuală?

Ce, sunteți cumva bigoți? Cum ne-am putea întreba așa ceva?

(traducere tweet: Sănătate publică 2020: acoperiți-vă orificiile dezgustătoare ale feței și rămâneți naibii acasă, grămadă de troglodiți egoiști. 
Sănătate publică 2022: poate puneți un mic tifon pe puroaiele maimuței înainte de orgia voastră… mă rog… dacă aveți chef:

Dr. Weiss, care a ocupat aceeași slujbă timp de 22 de ani, investigând și răspunzând la noile focare pentru Biroul de Boli Transmisibile, a spus că se simte obligat să se pronunțe în public, deoarece a simțit că declarațiile publice ale departamentului sunt uneori iresponsabile. El a subliniat câteva aspecte din comunicatul de presă emis vineri, care conține câteva sfaturi de prevenire pentru „cei care aleg să facă sex în timp ce sunt bolnavi”.
Acesta a afirmat că acoperirea leziunilor de variolă a maimuței cu haine sau bandaje în timpul sexului „poate ajuta la reducerea – dar nu la eliminarea” riscului de transmitere. Comunicarea mai spunea că „pentru cei care aleg să facă sex în timp ce sunt bolnavi, cel mai bine este să evite sărutul și alte contacte față în față”.)

Scott Gottlieb, fost comisar FDA, scrie în NYT că variola maimuței este pe cale să devină un alt eșec uriaș al sănătății publice. Argumentele sale pentru această concluzie sumbră sunt solide, dar nu o dată el a menționat că autoritățile ar putea răspunde ușor și eficient, parțial, prin închiderea cluburilor de sex gay. Eșecul sigur nu e al bărbaților gay; responsabile sunt doar agențiile publice.

(Traducere tweet:
Autumn Johnson: Imaginați-vă că punctul de vedere considerat extremist din povestea de mai jos este „nu faceți sex cu persoane la întâmplare”:
Senatorul Scott Wiener: Prea multă umilire sexuală asupra bărbaților gay în jurul variolei maimuței. Aceeași umilire pe care am văzut-o în anii 1980 referitor la HIV. Recomandarea ca oamenii să nu facă sex nu este o strategie de sănătate publică. Nu a oprit HIV – a înrăutățit situația – și nu va opri variola maimuței. Ceea ce va funcționa este vaccinarea, testarea și educația.
Autumn Johnson: În urmă cu un an: Trebuie să porți o mască oriunde mergi. Cei dragi vor muri și nu îți vei putea lua rămas bun de la ei. Aceste sacrificii trebuie făcute.
Astăzi: Poți să faci ce vrei cu corpul tău. Nu ne interesează pe cine deranjezi. Doar distrează-te!)

Peste o lună, festivalul anual Southern Decadence (Decadența sudică) va avea loc la New Orleans.

Din jurnalul orașului New Orleans:

Chiar dacă Louisiana primește mii de doze de vaccinuri împotriva variolei maimuței, oficialii spun că probabil că nu este suficient pentru a preveni răspândirea în continuare a infecției odată cu apropierea Festivalului Decadenței Sudului, sărbătoarea anuală LGBTQ care atrage de obicei 250.000 de oameni în Cartierul Francez de Weekend de Ziua Muncii.

Statului i s-au alocat 7.200 de vaccinuri suplimentare vineri, pe lângă cele peste 2.000 deja livrate de guvern. Este suficient pentru a vaccina aproximativ 4.600 de oameni, având în vedere că fiecare persoană necesită două injecții. Dar îi lasă pe mulți încă în nevoie, mai ales înaintea unui festival care cuprinde străzile, barurile și cluburile. 

Guvernatorul din Louisiana, John Bel Edwards, ar trebui să interzică acest festival anul acesta din motive de sănătate publică. Guvernatorul Edwards a gestionat o strategie anti-Covid care a anulat tot felul de evenimente publice de frica răspândirii Covid – inclusiv festivalul Southern Decadence, atât în ​​2020, cât și în 2021. A existat un impact economic negativ imens pentru New Orleans, dar sănătatea publică a fost pe primul loc, corect? Pentru ce motiv nu ar închide guvernatorul democrat acest mega-festival pentru bărbați gay, având în vedere cât de hidoasă este variola maimuței și cât de repede se răspândește? Vreau să spun, pentru ce alt motiv în afară de spaima a fi etichetat drept bigot?

Prietenul din Baton Rouge care mi-a trimis relatarea de mai sus, comentează:

Deci își permit să închidă Mardi Gras pentru câțiva ani, dar nu și festivalul Decadence? Ce se întâmplă dacă începe să se răspândească în afara comunității gay? Ce se întâmplă dacă cumva se răspândește în Baton Rouge și copiii mei îl contactează? Este sau nu aceasta o urgență de sănătate publică?

Putem vedea ce înseamnă să ai privilegiile bărbaților gay. Dacă ați urmărit toate mesajele din ultimii zece până la douăzeci de ani în mass-media și din instituțiile americane, știți că LGBTeii nu sunt ca noi, ceilalți. Ca oameni superiori, ei au dreptul de a nu trebui să respecte regulile. Din nou: vina nu poate fi a lor, vina nu poate fi decât a regulilor.

Iată această istorioară din NY Times despre un criminal transsexual (tranziționat de la bărbat la femeie) care a declarat că e femeie la un moment dat după ce a făcut închisoare pentru uciderea a două femei și care acum este judecat pentru uciderea unei alte femei după eliberarea sa. Acest om bizar are în spate o întreagă viață de violență față de femei, potrivit registrelor statului. Extrase:

Persoana aflată în fața comisiei de eliberare condiționată în iunie 2019 era înaltă și slabă, într-o formă mult mai bună decât ar fi sugerat cei 81 de ani de viață. Blândă și politicoasă, petiționara nu părea deloc să fie aceeași cu ucigașul care petrecuse zeci de ani în închisoare, mai întâi pentru că a împușcat o prietenă în 1963, iar apoi pentru că a înjunghiat o alta în 1985 și i-a îndesat cadavrul într-un sac și l-a lăsat în Central Park.

„Nu mai sunt acea persoană”, le-a spus deținutul membrilor comisiei de eliberare condiționată. În ciuda îndoielilor, ei s-au pronunțat în favoarea eliberării.

La doi ani și jumătate după ce a părăsit unitatea de corecție Cayuga, Marceline Harvey a fost pusă din nou sub acuzare, de data asta pentru uciderea lui Susan Leyden, în vârstă de 68 de ani. Părți din cadavrul doamnei Leyden au fost găsite în martie în interiorul unui cărucior de cumpărături din estul New York-ului, îndesate într-o pungă. În apartamentul doamnei Harvey, anchetatorii au găsit un mop plin de sânge, o cadă plină cu prosoape și o cutie pentru un ferăstrău electric.

Și acum, iată partea interesantă:

Un lucrător al unui azil pentru persoane fără adăpost și apropiați ai doamnei Leyden s-au întrebat dacă, în ciuda identității sale de gen, doamna Harvey nu ar fi trebuit cumva să nu fie acceptată într-un azil de femei pentru persoane fără adăpost, având în vedere trecutul ei de a le ataca și ucide. Vorbind de la Rikers pentru The New York Post, doamna Harvey s-a referit la ea însăși ca având două personalități: prima, un bărbat violent pe nume Harvey Marcelin – numele pe care l-a folosit pentru cea mai mare parte a vieții sale și care este inclus în dosarele instanței – și cealaltă, o femeie blândă pe nume Marceline Harvey.

Dar e mult mai probabil ca persoanele transgender să devină victime ale violenței, decât autori ai acesteia, iar datele Centrului Național pentru Egalitatea transgenderilor sugerează că mai mult de jumătate dintre persoanele transgender care stau în adăposturi se confruntă cu hărțuire.

Vedeți? Chiar și atunci când transsexualii o comit, este mult mai probabil să o comită din vina altora. O știre nu poate fi comunicată pur și simplu, ca să fie înțeleasă așa cum e; instituțiile de presă precum Times trebuie să supravegheze publicul și să adauge imediat ce trebuie, ca să nu ne vină gânduri greșite.

Dacă variola maimuței va deveni o permanență în viața americană – și, mai ales, dacă virusul va trece la populația generală – pentru că prea mulți bărbați homosexuali nu și-au putut ține pantalonii sus, iar autoritățile de sănătate publică au fost prea lașe pentru a închide festivalurile sexuale gay și cluburile de sex gay, prețul Mândriei (Pride) va fi unul al naibii de greu de plătit.

Vă garantez, dacă s-ar putea face variolă mergând la biserică, Biden și Fauci ar trimite chiar acum Garda Națională să sudeze ușile lăcașurilor de cult, așa cum au făcut chinezii cu apartamentele din Wuhan în Covid.

UPDATE: Mergeți la festivalul fetișului din San Francisco duminică? Ferească cerul să-l închidă, în timpul unei epidemii oribile care face ravagii printre bărbații care fac sex cu bărbați. Iată câteva sfaturi de la San Francisco AIDS Foundation despre cum să navigați în festival. Extrase:

(Ne pregătim pentru o minunată revenire a festivalului nostru stradal preferat din San Francisco: pe străduța ta (Aka Dore Alley), unde te vei sătura de tătici fierbinți și păroși, porci flămânzi, fetițe BDSM și ciudați de toate felurile. Douchie a primit câteva sfaturi fierbinți pentru a avea un weekend distractiv și murdar – fără nicio teamă.

Rețineți că există o mulțime de modalități de a reduce riscul. Puteți alege să utilizați una sau două dintre aceste sugestii – sau niciuna. Și, un memento rapid, să vă amintiți de prevenirea COVID – 19 și să vă vaccinați pentru meningită, dacă nu ați făcut-o deja. Douchie speră că aveți un Dore Alley fericit și sănătos.)

„Douchie” este micul ”ajutor” din desene animate, denumit după becul de plastic pe care bărbații gay îl folosesc pentru a-și curăța rectul înainte de sexul anal. Ce drăguţ!

Douchie NU recomandă să rămâi acasă și cast pentru a evita să iei sau răspândești variola maimuței. Nu, domnule! Iată primul lucru pe care îl recomandă Douchie:

(Nu ratați petrecerile porcușorilor)

Ce este o „petrecere a porcușorilor”? Ei bine, un „porc”, în limbajul gay, este cineva care este foarte concentrat pe a face sex, în special sexul pervers.

Îmi amintesc de acest tweet sincer al scriitorului gay conservator Chad Felix Greene:

(traducere tweet: La final vei fi acoperit de leziuni dureroase din cauza atingerii accidentale a coșului de cumpărături greșit, deoarece acest ticălos îngâmfat era preocupat de sentimentele bărbaților gay și a ținut prelegeri împotriva „umilirii sexuale”, în timp ce bărbații gay au creat o super versiune a variolei maimuței și și-au umplut comunitatea.)

Traducere după https://www.theamericanconservative.com/the-price-of-pride/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s