Înțelesul lui «America First»

de Pedro Gonzalez

Oricât am vrea să dăm vina pe Klaus Schwab și pe alți ciudați pentru globalismul care vrea ca noi să trăim în celule, să mâncăm carne falsă, să fim devitalizați, dependenți de pornografie, să ne creștem copii transgenderi și efeminați, adevărul dur este acesta: regimul Statelor Unite este o mașinărie a globalismului și un vestitor a tot ceea ce susțin perceptele acestuia.

Cea mai mare amenințare la adresa modului american de viață nu e în Davos, ci în D.C. Oamenii care ne distrug economia și conduc declinul american nu sunt la Bruxelles, ci în Washington. Nu Forumul Economic Mondial finanțează schimbările de sex pentru minori, etichetând părinții care se opun drept teroriști. Nu Forumul Economic Mondial aduce cu avionul imigranți ilegali în țară, Biden o face. Guvernul SUA face toate acestea și altele, cu bani din impozitele noastre, în fiecare zi

Ironia istoriei este că SUA au ieșit din războiul rece ca națiune ideologică, plină de același zel ca și URSS de a vedea o lume după propria-i imagine. Regim ideologic, Uniunea Sovietică promova conflictul și confruntarea cu orice națiune care nu-i împărtășea ideologia, exact cum o face astăzi clasa conducătoare a SUA.

În același timp în care condamnă comunismul chinez și autoritarismul rus, NATO a devenit, sub conducerea SUA, un aparat manevrat de către elite, la fel de fervent devotat omogenității globale precum cel mai angajat leninist sau iacobin. 

Nu este un accident că Taiwanul a devenit primul loc din Asia care a legalizat mariajul unisex. Sau că președintele Zelensky face eforturi pentru același lucru în Ucraina, pe timp de război. Ambii cunosc prețul admiterii în imperiul globalist. Acest soi de globalism a fost numit și «imperiul woke». Decidenții politici transformă cauze americane interne, de justiție socială, în unele internaționale. Războiul cultural a devenit global. 

Națiunile care aleg să trăiască în moduri considerate inacceptabile sunt numite problematice. Injecția de activism woke în politica externă legitimizează orice acțiune militară și diplomatică luată în serviciul ei și delegitimizează în același timp critica față de asemenea acțiuni. Rezultatul nu este doar restructurarea politică în țările vizate, ci supunerea culturală totală.

Există un motiv pentru care CIA a folosit feminismul pentru a convinge națiunile occidentale să intervină în Afganistan. Există un motiv pentru care regimul SUA a închis ochii în fața violării băieților afgani, o practică numită «batcha bazi», de către aliații noștri, dar i-a pedepsit pe soldații americani care au încercat să-i salveze pe acei băieți. Ce altceva este sexualizarea copiilor prin drag-queens și ideologie transgender dacă nu «batcha bazi» în Statele Unite?

Americanii care rezistă agendei globaliste au devenit străini în propria lor țară, trăind în umbra unui guvern care nu doar că nu le reprezintă valorile, dar le este în mod activ ostil.

Când Uniunea Sovietică s-a prăbușit, acea energie a SUA [din timpul războiului rece] nu s-a risipit. Mai întâi s-a întors împotriva unor inamici externi despre care s-a spus că nu ne împărtășesc valorile. Iar acum se întoarce împotriva americanilor despre care regimul insistă că nu împărtășesc valorile lui.

Gândiți-vă la declarațiile lui Biden și ale celorlalți. Ei nu recunosc modul nostru de viață ca legitim. Valorile și aspirațiile noastre, pentru ei sunt orori.

Acești oameni sunt cu adevărat noii bolșevici.

Prin impunerea curiculei woke în educație, prin războiul împotriva ficțiunilor rasismului, sexismului, xenofobiei și homofobiei, toate fobiile la care te poți gândi, globaliștii justifică și raționalizează deposedarea americanilor de pământurile lor, de istoria, identitatea și viitorul lor. Se vede în bătălia neîntreruptă a programul anti-alb, anti-occidental, anti-creștin, anti-heterosexual și anti-normal.

De aceea, cel mai mare conflict al timpurilor noastre nu e cu un adversar extern, ci cu o clasă conducătoare dezrădăcinată. Este între americanii care vor să-și păstreze identitatea și viitorul și elitele care vor să i le jefuiască. Conflictul de azi dintre populism și globalism este războiul total al vremurilor noastre.

Inamicii noștri sunt propriii noștri liderii, propriul nostru guvern, propriile noastre instituții. Totuși, încă nu am început să luptăm. Abia am început să identificăm problema. Iar primul pas spre recuperare este, cum se știe, să admiți că ai o problemă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s