Părinții musulmani ne arată calea

de Rod Dreher

Ei ne arată ce se întâmplă atunci când îți pasă mai mult de copiii tăi decât de nevoia de a te simţi acceptat în clasa de mijloc

Omule, ceea ce se întâmplă în Dearborn, Michigan, ar trebui să se întâmple în toată America. Părinții musulmani, sătui și obosiți de faptul că copiii lor sunt supuși propagandei de activiștii LGBT și de aliații acestora dintre profesori, şi-au asumat ei rolul de a da glas nemulţumiţilor. Ascultaţi, în videoclip, până la capăt discursul acestui bărbat. Rețineți în special că spune că ei nu vor să fie percepuți ca anti-gay, dar că până și adulții gay înțeleg că acel material „educativ” este greșit să fie destinat copiilor:

Traducere tweet:

Părinții din Dearbon, Michigan, organizează un miting în masă pentru a scoate din școlile copiilor teoria radicală a genului.

„Noi, ca părinți, suntem responsabili pentru copiii noștri. Dogma progresistă… nu ne va îndoctrina copiii”.

Ce material, mai exact? Această mizerie:

Traducere tweet:

Părinții au fost revoltați când au descoperit că districtul școlar local a promovat o carte care învață „avantajele şi dezavantajele sexului gay” și „cum funcționează aplicațiile sexuale”.

Cum funcționează aplicațiile sexuale:

1. Încarcă în aplicație o micuţă poză cu tine.

2. Aplicația îţi stabilește locația.

3. Aplicația îţi spune cine sunt cei mai apropiați homosexuali de locul în care te afli.

4. Apoi discuți cu ei.

5. Pentru că sunt aproape, este ușor să te întâlnești cu ei.

Din aceeași carte. Îmi cer scuze că v-am făcut să citiți asta, dar sunt mulți, mulți oameni în această țară care nu știu despre ce este vorba și care în schimb cred propaganda din districtele școlare că protestatarii sunt doar „nebuni extremişti de dreapta” care se opun „incluziunii”. Rețineți că acest extras, din cartea intitulată This Book Is Gay (Această carte este gay – n. n.), este ceea ce districtul școlar local a considerat a fi potrivit pentru elevi:


Traducere tweet:

Aceasta este cartea care a stârnit protestele părinților din Dearborn, Michigan.

„Freci capul penisului înainte și înapoi cu mâna ta.”

„Sexul oral îți pune în gură penisul unui alt tip”.

„Pentru a putea să ejaculezi, s-ar putea să fie nevoie să finalizezi cu ajutorul unei mâini.”

Se află This Book Is Gay (Această carte este gay) şi în școala copilului dvs? Sunteţi sigur că nu? Mai bine aţi investiga. Activiștii și educatorii – dar mă repet – se bazează pe ignoranța părinților, deoarece îi învață pe copii cum să facă sex gay și să se implice în aplicații sexuale online care îi pot determina să facă sex cu străini, inclusiv cu bărbați maturi.

De ce părinții musulmani conduc reacţia? Din același motiv pentru care anul trecut, în Marea Britanie, părinții musulmani au preluat conducerea în lupta cu lucrurile similare din școlile lor locale. Asta e normal atunci când îți pasă mai mult de copiii tăi decât să te simţi acceptat de clasa de mijloc.

De ce fac ei asta, iar tu, creștin, sau tu, evreu, ori tu, persoană laică ce știi să deosebești binele de rău, nu o faci? Ce e în neregulă cu noi? Unde este curajul nostru? Unde este credința noastră? Unde este grija noastră pentru copiii noștri?

traducere de la https://www.theamericanconservative.com/muslim-parents-lead-the-way/Un gând despre „Părinții musulmani ne arată calea

  1. Ce păcat și rușinos pentru noi creștinii că de multe ori nu luăm atitudine în bloc(deși împărtășim aceleași vederi antiprogresiste)împotriva acestui asalt satanist la adresa copiilor noștri…. Sunt mult mai curajoși iată mmusulmanii….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s