Am investigat un cerc de pedofili LGBTQ din suburbiile americane. Iată ce am aflat.

de Mia Cathell

Avertisment privind conținutul: acest articol conține descrieri ale abuzului sexual asupra copiilor. Se recomandă discreția cititorului.

O investigație de luni de zile a Townhall dezvăluie noi detalii tulburătoare despre cuplul bogat de activiști LGBTQ acuzat că și-a sodomizat copiii adoptivi – acum în vârstă de 9 și 11 ani – și că a distribuit pornografie infantilă „de casă” a abuzului sexual. La jumătate de an după ce șocanta poveste a apărut în știrile naționale, Townhall este singura instituție de presă care mai urmărește cazul penal din Georgia. Am descoperit că este mult, mult mai rău decât ceea ce a fost raportat prima dată.

Nu numai că cei doi bărbați căsătoriți între ei i-au violat pe cei doi băieți pe care i-au fost adoptat folosind o agenție creștină de adopții pentru nevoi speciale (în multe state americane agențiile de adopție creștine nu pot invoca obiecții de conștiință în cazul unor ”familii homosexuale” adoptive” – n.n.), ci și-au forțat copiii să se prostitueze pentru pedofilii din apropiere, din suburbiile zonei Atlanta, a descoperit ancheta ulterioară a Townhall.

Apeluri înregistrate din închisoare, o grămadă de documente judecătorești nedezvăluite până acum și mărturia unui membru al familiei care a vorbit exclusiv cu Townhall, descoperă amploarea traumei fizice și emoționale pe care au îndurat-o cei doi frați în vârstă de școală primară, precum și semnalele de pericol pe care statul le-a trecut cu vederea în timpul procesului de adopție al cuplului de același sex, petrecut „mai rapid decât se aștepta”.

Familia Zulock în vacanță la plajă | William Zulock (Instagram)

După cum a prezentat Townhall  în august, suspecții erau îndrăgiți de mass-media LGBTQ. Ei făcuseră parte dintr-o campanie de combatere a ”urii împotriva LGBTQ”, care promovează „#NOH8” (NOH8 – „Fără ură”, este o organizație a cărei misiune este de a promova căsătoria LGBT, egalitatea de gen și egalitatea umană prin educație, advocacy, social media și protest vizual – n.n.), iar revista Out, care are cel mai mare tiraj național dintre publicațiile lunare LGBTQ, i-a întrebat în repetate rânduri  dacă pagina Pride a site-ului ei  poate prezenta  fotografiile făcute la Atlanta Pride Parade.

Acuzațiile

Părinții adoptivi, lucrătorul guvernamental în vârstă de 33 de ani William Dale Zulock Jr. și angajatul la bancă de 35 de ani Zachary „Zack” Jacoby Zulock — care fusese acuzat anterior că a violat un copil — din Oxford, Georgia, au fost inculpați de un juriu sub acuzația de incest, sodomie agravată, molestare agravată de copii, infracțiune de exploatare sexuală a copiilor și infracțiune de proxenetism a unui minor.

William și Zachary se confruntă fiecare cu cel puțin nouă condamnări pe viață. Au pledat nevinovați.

Fotografii de la William (stânga) și Zachary Zulock (dreapta) | Biroul șerifului din comitatul Walton

Potrivit unei copii a rechizitoriului în 17 capete de acuzare pe care l-a obținut Townhall, tații adoptivi ar fi făcut sex oral ambilor băieți, i-au forțat pe copii să le facă sex oral și i-au violat anal pe fiii lor. În cel puțin un caz, violul anal l-a rănit pe copilul mai mare Zulock, care tocmai împlinise 11 ani la jumătatea lunii decembrie. Înregistrările instanței indică faptul că abuzul sexual asupra copiilor se întinde încă de la sfârșitul anului 2019 și s-a intensificat în ianuarie 2021, martie 2021 și decembrie 2021, pe măsură ce sunt enumerate datele infracțiunilor.

Frații au fost înscriși în clasa a treia și, respectiv, a patra, înainte ca bărbații să fie prinși, la o petrecere la miezul nopții din iulie la conacul Zulock, care s-a încheiat cu Zachary trântit la pământ și William scos din casă gol de ofițeri înarmați.

Cei doi băieți Zulock, ale căror fețe au fost cenzurate de Zachary Zulock, în clasa I și a II-a deținând certificate academice din anul școlar 2019 – 2020, când se presupune că a început abuzul sexual asupra copiilor | Zachary Zulock (Facebook)

William a recunoscut că și-a forțat fiul adoptiv de 11 ani să efectueze un act de sodomie, alias „copulație orală”, „cu intenția de a-și satisface propria… dorință sexuală”, se arată într-o declarație pe propria răspundere depusă în sprijinul arestării peste noapte a lui William pe 27 iulie.

(Primăria a anonimizat numele copiilor pentru a proteja identitățile victimelor minore.)

Declarație pe propria răspundere în sprijinul arestării lui William Zulock / Judecătoria din comitatul Walton

O declarație penală actualizată spune că abuzul sexual asupra copilului a fost filmat de soțul lui William, Zachary, „alături de care se implica în mod obișnuit în acte de abuz sexual” asupra băiatului. Zachary, susținătorul gospodăriei, a mărturisit că este cameraman, iar autoritățile ar fi găsit un dosar pe telefonul său mobil – etichetat „NOI” – care conținea videoclipuri cu William abuzând sexual copilul.

Declarație pe propria răspundere actualizată pentru arestarea lui William Zulock | Curtea de magistrat din comitatul Walton

Rechizitoriul îi acuză și pe co-inculpații Zulock că au solicitat alți doi bărbați, prin utilizarea unor platforme de social media populare, în regiunea metropolitană Greater Atlanta pentru a „săvârși un act de prostituție” cu copilul lor, care a suferit răni fizice în urma violării brutale. Townhall este prima publicație care îi identifică public pe acești doi presupuși membri ai unei bande de pedofili: Hunter Clay Lawless, în vârstă de 27 de ani, și Luis Armando Vizcarro-Sanchez, în vârstă de 25 de ani, ambii din Loganville.

Al 16-lea cap de acuzare din rechizitoriu care îl numește pe Lawless | Walton County Superior Court 17 din rechizitoriul care îl numește pe Vizcarro-Sanchez | Curtea superioară a comitatului Walton

Lawless, care i-a denunțat pe soții Zulock, le-a spus forțelor de ordine locale că a primit „numeroase” mesaje prin Snapchat de la Zachary despre „fiul [său] în seara asta” și „să fie pregătit” să primească imagini, precum și videoclipuri cu tatăl violându-și copilul adoptiv.

Declarație pe propria răspundere în sprijinul arestării lui Zachary Zulock | Curtea de magistrați din comitatul Walton

Zachary l-a întâlnit pe Lawless printr-un contact comun, un bărbat neidentificat purtând doar prenumele „Blake” pe aplicația de întâlniri gay Grindr. După prezentarea virtuală, Zachary i-a trimis lui Lawless fotografii și videoclipuri cu un băiețel pe care l-a numit fiul său.

„O să-mi f*t fiul în seara asta. Așteaptă”, i-a scris Zachary lui Lawless pe Snapchat și apoi a trimis poze cu el însuși abuzând sexual copilul de 11 ani. După ce a fost arestat, Lawless a negat că a avut vreun contact fizic cu băieții Zulock, dar le-a spus polițiștilor că Zachary l-a invitat „de mai multe ori” să se angajeze în acte sexuale cu el și cei doi copii ai săi.

O listă a dovezilor statului include 149 de imagini colectate la casa Zulock; două carduri care conțin datele telefonului lui Zachary și Lawless; Din examinarea datelor pentru agresiune sexuală rezultate din examenele medico-legale ale copiilor, care au adunat dovezi ADN, cum ar fi fluide corporale și răni documentate, un mesaj text de la Lawless, o scrisoare Snapchat, două scrisori de la copilul mai mare Zulock; și un disc care conține un transfer de date de pe iPad-ul și iPhone-ul lui Vizcarro-Sanchez.

Lista dovezilor statului în cazul Zulock | Curtea superioară a comitatului Walton

O fotografie cu un tricou „Tati” este, de asemenea, un element de probă listat de biroul procurorului. Poliția a găsit în dormitorul celui mai mare copil Zulock haine care se potriveau cu hainele pe care le purta băiatul în fotografiile și videoclipurile pe care Zachary le-a trimis lui Lawless. Cu ani în urmă, Zachary arătase cu mândrie un tricou „So Cool Like Dad” de mărime pentru copii, pe care l-a primit cadou la băița sa de adopție.

Zachary Zulock ținând un tricou de copil „So Cool Like Dad” la băița de adopție

Ruda din partea familiei lui Zachary, care a acceptat să vorbească cu Townhall sub condiția anonimatului, l-a interpelat pe Zachary în timpul unei serii de conversații telefonice înregistrate în toamna lui 2022 despre cine este exact Lawless și cum îl cunoaște pe suspect:

„Vreau să spun, așa cum am spus, adică, nu tot ceea ce se spune este corect sau adevărat. Deci, vreau să spun, și încerc să nu pierd totul”, a răspuns Zachary, care este ținut separat de William în timp ce se află în arest preventiv. Zachary a fost transferat la  Centrul de detenție al comitatului Barrow și plasat sub securitate „maximă” „din cauza naturii acuzațiilor”, a declarat un angajat al închisorii pentru Townhall.

Fotografia lui Zachary Zulock făcută la transfer |  Biroul șerifului din Barrow

„Tipul ăsta [Lawless] te cunoștea? Sau a fost ceva întâmplător? Încearcă doar să înfunde pe cineva?” a întrebat ruda.

„Îmm, deci ultima dată când a fost aici, i-am spus ceva. Și a fost – ți-am spus – ultima dată când a fost aici, i-am notat ceva și i-am dat. Îmm, este ceva în jurul acelor rânduri, dar mai mult.” Zachary a răspuns vag, fără să explice mai multe.

Zachary a insistat într-un telefon separat: „Tot ce pot să spun este că, știi, nu este totul adevărat. Atât pot spune.”

„Am nevoie de cineva din familie care nu mă urăște. Deci, adică, nu pot să-ți spun ce să simți sau… nu pot plânge acum în preajma altor oameni”, a implorat Zachary în închisoare, începând să plângă la telefon. „Am nevoie doar de cineva care nu ne urăște!” a strigat el.

„Doar nu mă uita”, a implorat-o Zachary pe ruda sa la sfârșitul primului lor apel în septembrie.

Zachary a început să caute frenetic profilul lui Lawless pe Facebook, în ianuarie anul trecut, a observat ruda sa, care are acces la conturile sale de socializare. Pe Snapchat, Zachary are conversații active, nedeschise, cu mai mulți bărbați, potrivit sursei. 

Pagina de Instagram a lui Zachary Zulock și o previzualizare a chat-ului său Snapchat cu Lawless

Zachary, care își listează numele de utilizator Snapchat în  biografia sa de pe Instagram, unde activistul autodescris se laudă că este „Tatăl celor doi băieți minunați ai noștri”, a recunoscut că a trimis astfel de materiale la „mai puțin de o duzină de oameni”. Există și alți potențiali coinculpați care sunt anchetați care apar în videoclipuri cu băieții Zulock, a declarat procurorul districtual al circuitului judiciar Alcovy, Randy McGinley, care deservește comitatul Walton, în cadrul unei audieri privind obligațiunile din 7 septembrie, potrivit unei transcrieri furnizate către Townhall.

„Ei privesc băieții minori drept obiecte sexuale”, a spus McGinley despre coinculpații Zulock la înfățișarea virtuală la tribunal.

Raid și sechestru

De când soții Zulock au fost luați în custodie, bunurile bărbaților căsătoriți au fost confiscate, vehiculele lor au fost confiscate, iar locuința lor este acum „proprietatea” statului, cu o garanție depusă împotriva acesteia a spus în instanță avocatul judiciar al cuplului Zulock, John E. Haldi, adăugând că un semn de pe casa Zulock spune: „Nu intrați. Proprietatea biroului șerifului din comitatul Walton”.

Exteriorul conacului Zulock: spate (stânga sus), garaj pentru trei mașini (dreapta sus), ușă din față (stânga jos), față (centru jos) și calea către intrare (dreapta jos)

„Este incorect că ne-au luat casa”, a protestat un William frustrat,blocat în închisoarea din Walton County  printr-un apel telefonic de o oră cu membrii familiei Zulock. „Au confiscat casa, tot ce este în interiorul ei, toate mașinile noastre de pe proprietate”, a spus William despre confiscare.

William a povestit noaptea raidului armat la reședința Zulock: „Au venit la 11:30 noaptea. Eu dormeam. Zack dormea. Urmau să ne dărâme ușa dacă Zack nu o deschidea.” Ruda a întrebat: „Au izbit ușa?”

„Erau să facă asta, dar Zack i-a auzit bătând. Și chiar a mers și a deschis ușa. L-au trântit de podea. Și, hm, urăsc să spun asta, dar… ” – William făcu o pauză, chicotind cu o voce scăzută. „Nu dorm îmbrăcat”, a spus el.

„Așadar, m-au arestat gol în patul meu”, s-a plâns William. „Și m-au plimbat prin curtea din față, m-au băgat într-o mașină [de poliție] fără haine. Nici măcar nu m-au lăsat să iau pantaloni scurți de sport sau altceva”. William a adăugat că a stat complet gol pe bancheta din spate a mașinii de patrulare până la aproximativ la ora 4:00 dimineața următoare „în timp ce ne-au percheziționat casa după Dumnezeu știe ce”.

William Zulock gol pe plajă | William Zulock (Instagram)

„Da, vă puteți da seama din fotografia lui Zack că are o vânătaie mare pe partea stângă a feței”, a spus ruda familiei.

„Da, pentru că l-au trântit de podeaua din foaier. Avea vânătăi pe genunchi, pe față. Au intrat violent cu AK-47 sau ceva de genul”, a continuat William, amintindu-și că erau aproximativ 10 până la 15 ofițeri. „Se purtau ca la o descindere în căutare de droguri sau așa ceva”.

„Pentru că au venit țipând și urlând și… exagerat”, se văita William. — Sunt destul de sigur că au jefuit toată casa.

„Cred că ne-au luat casa pentru că ei cred că noi am primit bani în plus de undeva, iar noi suntem, ca la 30 de ani și avem această casă mare, uriașă. Și nu credeau că ne putem permite”, spune William, descriind casa construită la comandă pe care a proiectat-o.

„Casa de vis” a cuplului se află pe un teren izolat de doi acri, într-un cartier de lux privat, prestigios, unde casele deja existente se vând cu până la 900.000 de dolari. Construcția de la zero a conacului a durat doar jumătate de an în 2020. „Copiii iubesc pădurea din spatele nostru și camera de joacă cu toate jucăriile lor”, a scris William într-o postare care sărbătorește finalizarea acesteia.

Zachary Zulock cu casa în construcție | Zachary Zulock (Facebook)

Mai înainte, familia Zulock locuia într-o casă mică din Snellville, vecină cu Loganville, în momentul în care băieții au fost adoptați. Stilul de viață generos al cuplului a început să se concretizeze la aproximativ un an după ce bărbații Zulock i-au luat pe băieți, a declarat o persoană apropiată familiei pentru Townhall.

Pe lângă faptul că cei doi Zulock se gândesc să cumpere proprietatea adiacentă, Zachary le-a spus prietenilor că vor să cumpere un apartament în următorii câțiva ani, undeva în Gulf Shores și Orange Beach , de-a lungul vârfului sudic al coastei cu nisip alb al Alabamei.

„Primind idei pentru următoarea noastră casă”, a explicat obraznic William o fotografie făcută în Carolina de Nord,  în afara proprietății Biltmore, un castel de 250 de camere și 8.000 de acri, care este considerat cea mai mare casă din America și aparține familiei de industriași Vanderbilt.

William a continuat, acuzându-i pe oamenii legii din comitatul Walton că „urzesc minciuni pentru a ne sechestra casa”, afirmând: „Am ajuns să aflu că cei mai mulți dintre acești ofițeri de poliție din acest comitat murdăresc și mint doar ca să poată obține o rată de condamnare mai mare.”

„Eu și Zack am muncit din greu pentru tot ce am avut”, a declarat William mai târziu.

D.A. McGinley a explicat într-un e-mail către Townhall că biroul său a depus o plângere civilă prin care a solicitat confiscarea proprietății Zulock. „Decăderile sunt o procedură civilă, de care se ocupă biroul meu”, a scris McGinley. Ca urmare, familia Zulock a depus o întâmpinare, iar apoi biroul lui McGinley a depus o moțiune pentru o declarație definitivă, care afirmă că întâmpinarea a fost insuficientă, în conformitate cu legea.

Celor doi bărbați Zulock li s-a refuzat eliberarea condiționată atunci când judecătorul Foster a stabilit că inculpații reprezintă o amenințare la adresa copiilor din comunitate, există riscul de a fugi, „de a comite noi fapte penale” și ar putea intimida și influența martorii sau victimele.

În interiorul „celui mai gay loc din oraș”

Amplasat într-un paradis suburban, conacul Zulock, devenit „Casa Ororilor”, avea camere de supraveghere instalate pe „fiecare metru pătrat” al proprietății, a declarat ruda familiei pentru Townhall. Mai era și o cameră „secretă”, fără ferestre, de mărimea unui dulap, fără uși, ascunsă în spatele unei biblioteci mobile, în biroul de acasă pe care polițiștii l-au lăsat deschis, care se simțea ca dintr-un „film de groază”, a spus ruda. O altă cameră interioară „înfiorătoare”, fără ferestre, a fost folosită ca un fel de încăpere de „teatru acasă”.

Decor Pride în interiorul conacului Zulock | Zachary Zulock (Facebook)

Accesoriile de Mândrie LGBTQ au împânzit casa familiei cu patru dormitoare și cinci băi, mobilată extravagant (plus un garaj pentru trei mașini), inclusiv un animal de pluș Mickey Mouse cu curcubeu, plasat deasupra unei perne „Dragostea mai presus de toate” pe canapeaua din hol – unde Zachary fuses prins de echipa SWAT – și o pancartă cu neon „Love is Love” care a împodobit blatul de granit al bucătăriei.

Expresia ”pro-incluziune” a lămpii – o mantră LGBTQ de largă circulație pe care auto-numitele „persoane atrase de minori” au cooptat-o ​​într-o campanie de rebranding care încearcă să normalizeze atracția sexuală față de copii – pe care Zachary o promova frecvent online.

Zachary Zulock promovând expresia „Love is Love” | Zachary Zulock (Instagram)

(Soții Zulock dețin o colecție de animale de companie exotice, inclusiv o broască țestoasă gopher, pe care statul Georgia o recunoaște ca specie protejată – încălcând astfel legea statului, conform unui ordin emis de Departamentul Resurse Naturale din Georgia. „În interesul economiei judiciare”, statul a luat măsuri pentru a respinge citarea, având în vedere numărul alarmant de pedepse pe viață cu care se confruntă coinculpații Zulock.)

Zachary, un alegător al lui Biden și apărător înflăcărat al Black Lives Matter, care a susținut cauzele progresiste pe Facebook, a postat adesea imagini cu exteriorul casei, unde un covoraș de bun venit semnat cu „Gayest Place in Town” (Cel mai gay loc din oraș n. n.) stătea la ușa din față.

Covorașele de la conacul Zulock | Zachary Zulock (Facebook)

„Treburile noastre sunt treburile noastre. Ce se întâmplă în casa noastră, rămâne în casa noastră”, le-ar fi spus cuplul gay fiilor lor abuzați.

Dincolo de abuzul sexual asupra copiilor, „ca pedeapsă” în timpul orelor de după școală, băieții Zulock au fost forțați să stea într-un colț timp de „opt ore consecutive” mai multe zile la rând, neavând voie să se miște decât fie pentru a mânca, fie pentru a folosi baia. William a fost, de asemenea, văzut de martori pălmuindu-și fiul mai mic „cu putere” peste față. „Au fost abuzați în toate modurile posibile”, a spus ruda familiei pentru Townhall.

Ruda familiei l-a întrebat pe Zachary dacă este îngrijorat de cei doi băieți și dacă se întreabă unde sunt fiii lui. „Vreau să spun, da, dar cu siguranță nu pot vorbi despre asta. Dar, îmm, vreau să spun, da, și apoi sunt îngrijorat de casă și de tot. Pentru că, știi, datoriile lunare rămânn neplătite, evident pentru că eu sunt aici. Cu cât lucrurile durează mai mult timp, cu atât totul devine mai rău”, a răspuns Zachary.

„Cu cât ieșim mai devreme, cu atât mai repede ne putem gestiona finanțele, pentru că lucrurile vor începe să se adune…”, a subliniat Zachary.

William este îngrijorat și de facturi și cheltuieli lunare. „Avem, cum ar fi, chestii de abonament care trebuie anulate, cum ar fi, știi, Disney +, Amazon Video. Toate acestea trebuie anulate pentru că se plătesc automat cu cardul de credit”, a subliniat William.

„Băieții erau doar o altă marfă pentru ei”, a spus membrul familiei către Townhall.

Candelabre în foaier și sala de mese, cârligele pentru haine ale „Familiei Zulock” și camera însorită din conacul Zulock | Zachary Zulock (Facebook)

Zachary părea o persoană „pe placul oamenilor activiști”, cu o înclinație pentru „autopromovare”. Acum, cazul a „risipit iluziile despre cine credeam că este”, a spus membrul familiei. „Ce sociopat narcisist”. O altă rudă i-a transmis persoanei din interiorul Townhall că „personajul depășit” al lui Zachary nu era altceva decât „o fațadă” pentru a prezenta o imagine publică a „succesului”, în timp ce  William, cândva cu părul albastru, care era cel „liniștit” și „greu de citit”, „întotdeauna mi-a făcut pielea să se zbârcească de frică.”

Familia se întreabă, retrospectiv, cum un funcționar public de nivel scăzut și un angajat al unei bănci dintr-un oraș mic s-ar putea răsfăța într-o asemenea bogăție.

După ce a fost depusă o cerere de reprezentare de către un apărător public, o scrisoare adresată lui William arată că Programul de Apărare a Săracilor al comitatului a constatat că acesta nu este eligibil, invocând deținerea de capital și veniturile uriașe de 7.500 de dolari pe săptămână ale soțului său. O notă de negare similară a fost trimisă și lui Zachary, care se ocupă de banii lor, fiind invocate presupusele sale câștiguri săptămânale.

Potrivit paginii LinkedIn a lui Zachary, ștearsă de atunci, el a fost coordonator de sucursală la banca SunTrust din Duluth – o carieră pe care o promovează pe tricourile cu tema Mândriei. Dar cele mai recente date Glassdoor spun că poziția are doar un salariu anual modest, de 62.000 USD.

Zachary (stânga) în tricoul SunTrust de culoarea curcubeului și William Zulock (dreapta) purtând bretele Pride într-o noapte de întâlnire la Truist Park | Zachary Zulock (Facebook)

Townhall a contactat supraveghetorul bancar al site-ului pentru a confirma dacă Zachary este sau nu angajat încă și dacă are cu adevărat un salariu de șase cifre. „Din păcate, nu am voie să fac niciun comentariu”, a declarat la telefon managerul de serviciu. „Nu putem verifica nicio informație în ceea ce privește” angajarea actuală a lui Zachary la filiala SunTrust sau cât câștigă, a spus managerul.

Zachary și-a luat concediu folosind pentru una sau două săptămâni de închisoare concediul plătit rămas. Apoi, a încercat să obțină un concediu, dar conducerea nu a luat în considerare situația lui. „Sunt destul de sigur că nu mai lucrez acolo […] ceea ce este în regulă, pentru că oricum nu mi-a plăcut. Nu contează. Dar, sunt destul de sigur că nu mai am un serviciu”, i-a spus Zachary membrului familiei sale.

Zachary Zulock s-a îmbrăcat la serviciu cu o cămașă curcubeu a Atlanta Braves

(Pe vremea când Zachary era specialist bancar la PNC Bank, el și William au mărșăluit anual la Atlanta Pride Parade purtând steaguri de mândrie „Born This Way” (”născut așa” – n n.) în formă de curcubeu și tricouri portocalii PNC realizate de corporația de servicii financiare, partener corporativ și sponsor al evenimentului anual. Partenerii conjugali au participat, de asemenea, la AIDS Walk Atlanta – Marșul SIDA Atlanta – an de an.)

Zachary (stânga) și William Zulock (dreapta) purtând steaguri curcubeu „Born This Way” în timp ce mergeau în Atlanta Pride Parade 2017 | Zachary Zulock (Instagram)

Între timp, William  a lucrat ca supervizor  la centrul de asistență pentru clienți al Departamentului de Servicii de șoferi (DDS) al județului de  lângă Heritage Parkway , unde a ajutat adesea șoferii studenți adolescenți care căutau să-și obțină permisul de învățare sau permisul de conducere. Înainte de angajare,  tot personalul DDS a fost supus unei verificări a antecedentelor , care a inclus un raport de antecedente penale.

Primăria a sunat la sediul DDS pentru a se întreba despre statutul de angajare al lui William. „Nu dăm aceste informații prin telefon”, a declarat biroul de investigații Townhall. „Nu vă voi putea da nicio informație personală despre angajat”.

„Singurii bani pe care i-am primit sunt salariul meu [și] salariul lui Zack”, a susținut William. „Și apoi nu am spus niciodată nimănui, pentru că nu era treaba nimănui, dar primim pensie pentru copii de la stat”, i-a dezvăluit el rudei.

„Oh, mai primești pensie pentru copii de la stat?” a întrebat membrul familiei. „Mhm, până la 18 ani”, a răspuns el. „Nu știam că se acordă pentru copii adoptați”, a declarat ruda. William, râzând, a spus: „Nici eu nu am știut asta până nu i-am adoptat”.

Când a fost întrebat despre documentele de apărare juridică, William a răspuns: „Este ceva ce au scos din spate”.

„V-ați referit la informațiile despre finanțe sau la ce au spus ei în audierea privind obligațiunile?” l-a întrebat membrul familiei pe William. „Probabil despre finanțe și despre ceea ce face Zack”, a răspuns William, fără să nege în mod categoric ceea ce s-a presupus în sala de judecată.

Partea 2 – care detaliază co-conspiratorii lui Zulock, amploarea abuzului și dacă Legea organizațiilor corupte și influențate de racketeer (RICO) ar putea fi aplicată unui astfel de caz, o puteți citi aici, în limba engleză. În total sunt patru părți, sperăm să le putem traduce și pe următoarele pentru dvs.

Traducere după https://townhall.com/tipsheet/miacathell/2023/01/17/zulock-case-pt-1-n2618219

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s