LIBERA NOS A MALO

(Izbăvește-ne de cel rău)

Scrisoarea nr.100, 2021, marți, 31 august: arhiepiscopul catolic Viganò emite o nouă scrisoare intitulată „Libera nos a malo” (”Izbăvește-ne de cel rău”, ultimele cuvinte ale rugăciunii Domnului)

     

LIBERA NOS A MALO

Considerații cu privire la Marea Resetare

și Noua Ordine Mondială

de Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò

28 august 2021

Sărbătoarea Sfântului Augustin

„Nimeni nu va face parte din Noua Ordine Mondială, cu excepția cazului în care se închină lui Lucifer.

Nimeni nu va intra în New Age decât dacă primește inițierea luciferică.”

                 —David Spangler, director al Proiectului inițiativei planetare a Națiunilor Unite (Reflections on the Christ, Findhorn, 1978)

De mai bine de un an și jumătate asistăm neputincioși la succesiunea unor evenimente paradoxale, cărora majoritatea dintre noi nu le putem oferi o justificare plauzibilă.

Urgența pandemică a evidențiat în mod deosebit contradicțiile și lipsa de logică a măsurilor menite să limiteze contagiunea – blocaje, carantine, închiderea activităților comerciale, limitări ale serviciilor publice, suspendarea drepturilor cetățenilor – dar care sunt contestate zilnic de voci care se opun, prin dovezi clare privind ineficiența ori caracterul contradictoriu al acestor măsuri ale autorităților sanitare.

 Nu este nevoie să enumerăm măsurile pe care aproape toate guvernele lumii le-au luat fără a obține rezultatele promise. Dacă ne limităm la presupusele avantaje pe care serul genic experimental ar fi trebuit să le aducă societății – mai presus de orice, imunitatea la virus și o reînnoită libertate de mișcare – aflăm că un studiu de la Universitatea Oxford publicat în The Lancet a afirmat că încărcătura virală a celor vaccinați cu o doză dublă este de 251 de ori mai mare decât primele tulpini ale virusului, în ciuda celor proclamate de liderii mondiali, începând cu prim-ministrul italian Mario Draghi, potrivit căruia „oricine se vaccinează trăiește, iar oricine nu va primi vaccinul va muri. „

Efectele secundare ale serului genic, inteligent mascate sau deliberat neînregistrate de către autoritățile naționale ale sănătății publice, par să confirme pericolul administrării vaccinului și existența unor tulburătoare necunoscute pentru sănătatea cetățenilor, cu care va trebui să ne confruntăm în curând.

De la știință la științism

Arta medicinei – care nu este știință, ci este aplicarea principiilor științifice la diferite cazuri de fiecare dată, pe bază experiențială și experimentală – pare să fi renunțat la prudența sa, în numele unei urgențe care a ajuns la nivelul unei religii – religia științei, de fapt – care, pentru a fi astfel, s-a îmbrăcat într-un dogmatism care se învecinează cu superstiția.

Miniștrii acestui cult s-au constituit ca o castă de neatins, scutiți de orice critică inclusiv atunci când pretențiile lor sunt respinse de dovezile aduse de fapte.

 Principiile medicinei, considerate universal valabile până în februarie 2020, au dat locul improvizației, până la punctul de a vă sfătui să vă vaccinați în toiul pandemiei, până la impunerea obligației măștilor deși sunt inutile, la constrângerea arbitrară a păstrării unei distanțări bizare, interzicerea tratamentelor cu medicamente eficiente și impunerea de terapii genice experimentale cu încălcarea protocoalelor normale de siguranță.

Și, așa cum există noi preoți Covid, la fel există și noi eretici, adică aceia care resping noua religie pandemică și vor să rămână credincioși jurământului hipocratic.

Nu de puține ori, aura de infailibilitate care înconjoară virologii și alți oameni de știință, cu mai multe sau mai puține titluri academice, nu pare a fi pusă sub semnul întrebării prin prisma conflictelor lor de interese sau a beneficiilor financiare substanțiale primite de companiile farmaceutice, care în condiții normale ar fi considerate scandaloase și criminale.

Ceea ce mulți nu reușesc să înțeleagă este inconsecvența dintre obiectivele declarate și mijloacele care sunt adoptate într-o manieră în continuă schimbare pentru a le atinge.

Chiar dacă în Suedia absența lockdownurilor și a măștilor nu a condus la rate mai mari de infecție decât cele din țările în care oamenii au fost închiși în casele lor sau în care a fost impusă purtarea măștilor chiar și în școlile primare, acest element nu este considerat drept dovadă a ineficienței măsurilor luate.

Dacă în Israel sau în Marea Britanie vaccinarea în masă a crescut numărul infecțiilor și le-a făcut mai virulente, exemplul lor nu îi determină pe conducătorii altor țări să fie precauți în campania de vaccinare, ci mai degrabă îi împinge să ia în calcul obligativitatea administrării vaccinului.

Dacă ivermectina sau plasma hiperimună se dovedesc a fi tratamente valabile, acest lucru nu este suficient pentru a le autoriza, darămite să mai și fie recomandate. Și cei care își pun întrebări despre motivul acestui comportament irațional ajung să se abțină de la a mai judeca, oferind un fel de acceptare de credință a declarațiilor preoților Covid sau, invers, considerându-i pe medici un fel de vrăjitori de încredere.

Un singur scenariu cu o singură direcție

După cum am spus mai devreme, ne confruntăm cu o înșelăciune colosală, bazată pe minciuni și fraude.  Această înșelăciune se bazează pe premisa noastră că justificările pe care le aduc autoritățile în sprijinul acțiunilor lor sunt sincere. Mai simplu, greșeala constă în a crede că conducătorii sunt cinstiți și în a presupune că nu ne mint.

 Așadar, persistăm în a găsi justificări mai mult sau mai puțin plauzibile, cu singurul scop de a nu recunoaște că suntem obiectul unei conspirații planificate până în cele mai mici detalii. Și în timp  ce încercăm să explicăm rațional un comportament irațional, în timp ce atribuim logică acțiunilor ilogice ale celor care ne guvernează, disonanța cognitivă ne face să închidem ochii în fața realității și să credem cele mai nerușinate minciuni.

 Ar fi trebuit să înțelegem – am scris cu ceva timp în urmă – că planul Marii Resetări nu a fost rezultatul delirurilor unui „teoretician al conspirației”, ci dovezile brute ale unui plan criminal, conceput de zeci de ani și care vizează stabilirea unei dictaturi universale în care o minoritate de oameni extrem de bogați și puternici intenționează să înrobească și să supună ideologiei globaliste întreaga umanitate.

 Acuzația de „teorie a conspirației” ar fi putut avea sens atunci când conspirația nu era încă evidentă, dar astăzi negarea a ceea ce elita a planificat încă din anii 1950 este nejustificată. Ceea ce spun Kalergi, Rothschild, Rockefeller, Klaus Schwab, Jacques Attali și Bill Gates de la al Doilea Război Mondial încoace a fost publicat în cărți și ziare, comentat și preluat de organisme și fundații internaționale, alcătuite tocmai de partide și guverne.

Statele Unite ale Europei, imigrația necontrolată, reducerea salariilor, anularea garanțiilor sindicale, renunțarea la suveranitatea națională, moneda unică, controlul cetățenilor sub pretextul unei pandemii și reducerea populației prin utilizarea vaccinurilor cu tehnologii noi nu sunt invenții recente, ci rezultatul unei acțiuni planificate, organizate și coordonate – o acțiune care se arată în mod clar conducând perfect la un singur scenariu sub o singură direcție.

Mens (”minți”) criminale

Odată ce se înțelege că evenimentele prezente au fost gândite pentru se obține anumite rezultate – și, în consecință, pentru a urmări anumite interese în numele unei părți minoritare a umanității, cu un prejudiciu incalculabil pentru majoritate – trebuie să avem și onestitatea de a recunoaște mens (mintea, în latrină – n.n.) criminală a autorilor acestui plan.

Acest proiect criminal ne face, de asemenea, să înțelegem frauda comisă de autoritatea civilă în prezentarea anumitor măsuri drept un răspuns inevitabil la evenimente imprevizibile, atunci când evenimentele au fost create și amplificate cu singurul scop de a legitima o revoluție – pe care Schwab o identifică drept a patra revoluție industrială – intenționată de elită în detrimentul

întregii umanități.

Înrobirea autorității este, pe de altă parte, rezultatul unui proces care a început chiar mai devreme, o dată cu Revoluția Franceză, și care a făcut din clasa politică slujitorul nu al lui Dumnezeu (a Cărui domnie o ignoră cu dispreț) și nici al poporului suveran (pe care îl desconsideră și îl folosește doar pentru a se legitima), ci al potentaților economici și financiari, al oligarhiei internaționale, al bancherilor și cămătarilor, al multinaționalelor și companiilor farmaceutice.

În realitate, la o analiză mai atentă, toți acești subiecți aparțin unui număr mic de familii foarte bogate și foarte cunoscute. Înrobirea este evidentă și în mass-media: jurnaliștii au acceptat – fără niciun scrupul de conștiință – să se prostitueze cu cei puternici, mergând până acolo încât să cenzureze adevărul și să răspândească minciuni nerușinate, fără să încerce măcar să le dea aparența de credibilitate.

Până în anul trecut, jurnaliștii au numărat „victimele” Covid prin prezentarea oricărui testat pozitiv ca fiind bolnav terminal; astăzi, cei care mor după vaccinare sunt asociați întotdeauna cu o „boală” vagă și, chiar înaintea examinărilor post-mortem, decid oficial că nu există nicio corelație între moartea unei persoane și administrarea serului genic. Ei răsucesc adevărul cu impunitate atunci când nu le confirmă narațiunea, modificându-l pentru a se potrivi scopurilor lor.

Ceea ce se întâmplă de un an și jumătate fusese anunțat pe scară largă, până în cele mai mici detalii, chiar de creatorii Marii Resetări; la fel cum ni s-au comunicat și măsurile care vor fi adoptate.

La 17 februarie 1950, depunând mărturie în fața Senatului Statelor Unite, binecunoscutul bancher James Warburg a spus: „Vom avea un guvern mondial, indiferent dacă vă place sau nu. Singura întrebare care se pune este dacă acest guvern mondial va fi stabilit prin consens sau prin forță.” Patru ani mai târziu, s-a născut Grupul Bilderberg, care a numărat printre membrii săi personaje precum omul de afaceri italian Gianni Agnelli, Henry Kissinger, Mario Monti și actualul prim-ministru italian Mario Draghi.

În 1991, David Rockefeller scria: „Lumea este pregătită pentru un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.” Și a adăugat: „Suntem la un pas de o transformare globală. Tot ce avem nevoie este criza globală „potrivită”, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială ”.

Astăzi, putem afirma că această „criză potrivită” coincide cu urgența pandemiei și cu „pasul forțat” pus în lumină încă din 2010 de documentul Fundației Rockefeller „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”, în care sunt descrise evenimentele la care asistăm acum. 

Pe scurt, aceștia au creat o problemă falsă pentru a putea impune măsuri de control al populației ca soluție aparentă, pentru a falimenta întreprinderile mici și mijlocii prin blocaje, și pentru introducerea permisului verde în beneficiul câtorva grupuri internaționale, pentru a demola educația impunând învățarea ”la distanță”, pentru scăderea costului forței de muncă prin „muncă smart”, pentru privatizarea sănătății publice în beneficiul BigPharma și a permite guvernelor să utilizeze starea de urgență pentru a legifera prin derogare de la lege și a impune așa-numitele vaccinuri populației, făcând cetățenii previzibili în toate mișcările lor – aceștia devenind fie bolnavi cronici, fie sterili.

Tot ceea ce elita a vrut să facă, a făcut. Și ceea ce este de neînțeles este că în fața dovezilor premeditării acestei teribile crime împotriva umanității, care îi arată pe liderii din aproape întreaga lume drept complici și trădători, nu există un singur magistrat care să deschidă un dosar împotriva lor pentru a afla adevărul și a-i condamna pe vinovați și pe complicii lor.

Cei care nu sunt de acord nu sunt doar cenzurați, ci sunt arătați ca dușmani publici, ca infecțioși, ca non-persoane cărora nu le pot fi recunoscute drepturi.

(va urma)

Traducere după https://insidethevatican.com/news/newsflash/letter-100-2021-tuesday-august-31-vigano/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s