Este transdelirant, nu transgender

 de pr. Ioannes Apiarius 

A fi transgender este imposibil. Oamenii nu-și pot schimba sexul determinat biologic. Nu există un „bărbat transgender”. Nu există o „femeie transgender”. Niciun bărbat nu se poate transforma într-o femeie. Nicio femeie nu se poate transforma în bărbat. Este o sminteală cruntă. Este o nebunie. Este delirant sau, mai exact, este transdelirant.

De la început Dumnezeu ne-a creat ca bărbat și femeie. „Deci Dumnezeu a creat pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a creat; El i-a creat bărbat și femeie.” (Geneza 1:28). Sexul nostru biologic, masculin sau feminin, este determinat de cromozomii X și Y. Masculinitatea sau feminitatea se stabilește atunci când un copil este conceput. Un embrion cu doi cromozomi X (XX) va fi o fată și se va dezvolta într-o femeie. Un embrion cu cromozomi X și Y (XY) va fi băiat și se va dezvolta într-un bărbat. Sexul nostru este conectat în ADN-ul nostru individual și imprimat în fiecare celulă a corpului nostru. Sexul nu poate fi schimbat.

Barbatii si femeile sunt indivizi distincți genetic. Acesta este un fapt științific absolut. Aceasta este o realitate biologică definitivă. Potrivit dr. Michelle Cretella, director executiv al Colegiului American de Pediatri, „fie ai un cromozom Y normal și te transformi într-un bărbat, fie nu ai și te vei dezvolta într-o femeie. Există cel puțin 6.500 de diferențe genetice între bărbați și femei. Hormonii și intervențiile chirurgicale nu pot schimba acest lucru.” Cei care suferă tratamente hormonale și operații de schimbare a sexului nu devin sexul opus, ci doar feminizează sau masculinizează aspectul corporal exterior. Este imposibil din punct de vedere medical și științific să transformi un bărbat într-o „femeie” sau o femeie într-un „bărbat”.

Un bărbat poate să urmeze tratamente cu hormoni feminini. El poate face implanturi mamare. El poate beneficia de o mărire a feselor. Un bărbat poate avea testiculele și membrul masculin îndepărtate și remodelate într-un organ sexual feminin contrafăcut. (Un „vagin” transgender este de fapt o rană deschisă permanentă, care trebuie împiedicată în mod continuu să se închidă). Dar el este încă un bărbat. El va fi întotdeauna un bărbat, indiferent câte tratamente cu hormoni feminini, implanturi mamare și alte modificări chirurgicale va suferi. Fiecare celulă din corpul lui va fi în continuare masculină. El va continua să fie bărbat, chiar și atunci când aspectul său exterior este contorsionat pentru a simula o formă feminină.

Castrarea unui taur, scoaterea coarnelor și legarea ulcioarelor cu lapte pe partea de dedesubt, nu îl transformă într-o vacă. El rămâne un taur; un taur foarte nefericit și iritat, dar totuși un taur. Fiecare celulă a corpului său rămâne o celulă de taur. El nu poate fi transformat magic într-o vacă. Este imposibil, este delirant. Este o nebunie.

Dar acceptarea nebuniei drept ceva sănătos este exact ceea ce ne cer autoritățile culturale LGBTQ. Ei insistă că acceptăm fantezia ca realitate, amăgirea ca normalitate și nebunia ca sănătate mentală. Ei ne cer să spunem „vacă” unui taur castrat și cu coarnele tăiate. Ei insistă că un bărbat castrat care poartă o rochie și pantofi cu tocuri înalte este o „femeie”. Chiar dacă un bărbat nu a suferit o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului, dar se preface că este o „fată” în timp ce poartă machiaj și haine pentru femei, suntem forțați să-l numim „doamnă” și să-l lăsăm să folosească baia pentru femei.

Dacă refuzi să accepți și să afirmi această iluzie, tiranii LGBTQ îți va calomnia refuzurile drept „ură” și te va acuza de „violență verbală”. Dacă refuzi să folosești pronumele necesar, ești acuzat de „transfobie”. Dacă refuzi să joci împreună cu nebunia transgender, vei fi denunțat și atacat. Riști să-ți pierzi locul de muncă, afacerea și capacitatea de a-ți crește și educa copiii așa cum crezi de cuviință. Vei fi anulat. Deja mulți activiști LGBTQ doresc să fii pedepsit pentru „misgendering” (gândire greșită despre gen – n.n.), iar unii cred chiar că ar trebui să fii dus la închisoare pentru că refuzi să respecți codurile lor absurde de vorbire.

În ciuda unor astfel de amenințări, trebuie să ne menținem pe poziție. Nu ne putem conforma cu nebunia. Nu putem accepta minciunile și să le numim adevăr. O minciună rămâne o minciună, indiferent de câte ori se repetă. Fantezia transgender nu este realitate. Afirmațiile transgender nu sunt știință. Procedurile transgender se bazează pe minciuni. Și minciunile nu pot vindeca mințile, trupurile și sufletele. Minciunile fac mai mult rău și duc la o suferință mai mare.

Tratamentele medicale transgender fac un mare rău pacienților care suferă. Rezultatele catastrofale și mortale ale procedurilor transgender confirmă aceste adevăruri. Studiile au arătat că rata de sinucidere în rândul persoanelor transsexuale care suferă o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului este de 20 de ori mai mare decât rata sinuciderilor în rândul populației generale. Evident, procedurile de reatribuire a sexului nu vindecă cu adevărat pacienții slabi. Asta pentru că nu este posibil să fie rezolvate tulburările psihologice sau confuzia spirituală prin castrarea chimică a corpurilor sănătoase sau prin mutilarea chirurgicală a organelor sănătoase.

Nu putem trăi prin minciuni, să credem minciuni, să îmbrățișăm minciunile, să vorbim minciuni și să-i ducem pe alții în rătăcire perpetuând minciunile. Este imposibil să-i ajuți pe alții mințindu-i. Nu este un act de iubire să activezi fanteziile transgender ale cuiva. Nu este compasiune să îmbrățișezi și să adâncești confuzia de gen a unei persoane. Nu este iubitor să încurajezi pe cineva să-și rănească corpul sănătos, în credința falsă că el sau ea își poate transforma sexul. Nu este plin de compasiune să împingi pe cineva și mai mult în auto-amăgire, doar pentru a-i liniști pe bătăușii LGBTQ.

Adevărul este că transgenderismul este o nebunie. Nu este știință. Afirmațiile sale sunt imposibilități. Niciun bărbat sau femeie nu a reușit vreodată să-și schimbe sexul. Este o minciună absolută. Este transdelir.

Traducere după https://www.orthodoxytoday.org/blog/2021/11/its-transdelusional-not-transgender/Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s